14. – 15. januar 23 – Sand i Ryfylke
TYR Rogaland inviterer til helgekurs og sosialt samvær.
Alle kommende, nye og etablerte ammekuprodusenter er velkomne til kunnskapsbygging enten de driver i liten eller stor skala!
TYR Rogaland sponser dagpakkene og middag – vi gir tilbake til våre medlemmer og mulig nye medlemmer. Selv dekker du liten egenandel, overnattingen og drikke. Det er også mulig å være med uten å overnatte.
Det er et fullspekket program lørdag fra kl. 10:00 – avsluttes med middag, og søndag avsluttes kurset med lunsj kl. 12:30. Årsmøte vil bli avviklet samme helg, samme sted. Årsmøteinnkalling sendes ut i henhold til statuttene.
Sted: Sand Fjordhotell, Sand i Ryfylke
Pris overnatting:
Kr. 1350,- pr. person i dobbeltrom inkl. egenandel (Fredag – lørdag Kr. 850,- pr. person)
Kr. 1799,- pr. person i enkeltrom inkl. egenandel (Fredag – lørdag Kr. 1299,- pr. person)
Kr. 500,- pr. person uten overnatting – kun med på dagtid, begge dager
Lyst å ta hele helgen? Gi beskjed at du kommer fredag.
Middag fredag kveld dekkes av hver enkelt!
Påmeldingsfrist: Bindende påmelding senest innen 18. desember 2022 til inger.johanne.bligaard@live.no eller telefon: 970 97 556.
PROGRAM:
Lørdag | Foredrag/team |
---|---|
10:00 | Oppmøte og mingling |
10:30 | Nytt fra TYR v/ Daglig leder Per Sigve Lien |
11:00 | Årsmøte TYR Rogaland |
12:00 | Lunsj |
13:00 | TYRs politikk frem mot jordbruksforhandlingene v/Styreleder TYR Erling Gresseth |
13:30 | Driftsøkonomi og likviditet i ammekuproduksjonen v/ Harald Pedersen Landkreditt |
14:30 | Bondens prisindeks – kraftig vekst etter korona v/ AgriAnalyse Anel Finci (TEAMS) |
15:00 | Pause med noe å bite i |
15:30 | Markedssituasjonen; Totalmarked v/ Rolf Gjermund Fjellheim Nortura |
16:30 | «Ein grei nok kvardag» v/ Psykolog Andreas Vaage |
19:30 | Middag |
Søndag | |
09:30 | Brannvern v/ Norsk Landbruksrådgivning |
10:30 | Fóring og fórmidler for ammeku og fremforing v/ Ådne Haugstad fra Fiskå Mølle |
11:30 | Sinkua og kalvehelse v/ Veterniær Kay Arne Aarset |
12:30 | Lunsj og hjemreis |