Prima Slakt og Prima Brands inviterer til produsentseminar på Scandic Hotel Stavanger Forus, lørdag 20. august 2022.
Adresse: Bjødnabeen 2, 4033 Stavanger.
Da har vi endelig gleden av å invitere ALLE Primaprodusenter til en etterlengtet Primadag. Vi har laget et program med en blanding av fag og sosialt (med hovedvekt på det siste) som skal være forhåpentligvis tilpasset flest mulig. Å om noen skulle være i tvil så vil dere ikke trenge å smøre matpakke med dere på denne dagen.
For di som måtte ønske det så vil det være mulig å overnatte fra fredag til søndag på hotellet, booking referanse ligger vedlagt i programmet. Vær obs på at hotellet har frist 01.07.22 for booking av rom, fristen for påmelding er 01.08.22
Ikke vent for lenge, book rom på Scandic på Forus med bookingkode og send e-post til reidun@prima.as med påmelding.
Vi treffes, ha en Prima dag og Primasommer.
Program:
Kl. 10.00 – 10.30: ÅPNING VED ANBJØRN ØGLEND
Kvalitetsreisen, generasjonsskiftet og fremtiden
Kl. 10.30 – 11.00: FRA JORD TIL BORD SKAPER VI EKTE MATOPPLEVELSER
Strategisk retning 2022-2026, Konseptene og Kvalitet i Fokus
Ved Rene Nielsen, Eirik Josefsen og Eli Lundberg Thomassen (Prima Brands)
Pause Kl. 11.00 – 11.15
Kl. 11.15 – 12.00: PRIMA BONDEN – MYE Å VÆRE STOLT AV
Marked, Innovasjon og Salg – Eirik Josefsen, Salgsdirektør Prima Brands
MENY – Status og Matskatt fokus – Espen Schøning Lie, Leder Kategori Ferskvare Meny
Kl. 12-13:30 LOKAL STREET FOOD LUNSJ
MENY OG MENYLAUGET SERVERER
Kl. 13.30 – 14.30: NÆRINGER I ENDRING
– Inge Brigt Aarbakke, forretningsmann, gründer av Aarbakke AS
Kl.14.30 – 16.00: INNDELING I GRUPPER
STORFE: Ulike foringsstrategier – Siri Haugland
SMÅFE: Foringsstrategi etter varierende grovforkvalitet – Leif Håkon Korsbø
GRIS: Fokus på kvalitet – Leidulf Sigmunstad
Kl. 16.30 – 18.00: CAMP PRIMA (KOKKEKAMP)
Kl. 19- 22 FEST- MIDDAG
VIKTIG!
Frist for booking av hotell: 01.07.2022, bookingkode: BPRI200822
Frist for påmelding: 01.08.2022, til reidun@prima.as eller 51798600