Nye produkter: Angus Slow Cooked

I samarbeid med MENY lanserer Prima Brands en egen serie med Angus Slow Cooked. Dette er en serie med langtidskokte stykningsdeler av Norsk Angus, som er storfekjøtt av høy kvalitet.
Bilde av tre produkter: Angus slow cooked Tri Tip, Høyrygg og Knoke "Osso bucco"

Den nye serien omfatter Tri Tip, Høyrygg og Knoke «Osso Bucco».  Produktene er kun krydret med salt og pepper, lett å tilberede og ferdig på 20 minutter.  

– Dette er typiske produkter som er vanskelig å få til eller krever mye tid. Nå kan kunden kjøpe kjøttstykkene ferdig kokt og enkelt tilberede resten hjemme, sier Kristoffer Øglend, Key Account Manager i Prima Brands. 

Med disse nye produktene er det enklere og raskere for alle å tilberede et godt stykke kjøtt, om det er som biffmiddag eller i en gryte.  

Vi har sløyfet pappesken som emballasje for å redusere avfallet. Det gjør også at du kan se produktet bedre før du kjøper det. På etiketten får du en enkel bruksanvisning for å tilberede kjøttet på 20 minutter. 

Produktene finner du i din nærmeste MENY-butikk. 

Angus Slow Cooked Tri Tip 

Tri Tip er et mørt og godt kjøtt, som kan minne litt om en indrefilet med en fettkappe på. Denne gir ekstra god smak. Å steke en biff med perfekt resultat hver gang er vanskelig, med sous vide er det enkelt! Med langtidskokt Tri Tip er det enklere for kunden å få en rosa og mør biff, og likt resultat hver gang. Server den med det du liker best til biff. 

Bilde av Angus Slow cooked Høyrygg

Angus Slow Cooked Høyrygg 

Høyryggen er svært smaksrik og godt marmorert, men den krever lang koketid. Nå kan du lage en god gryte på 20 minutter, siden vi har kokt den for deg. Slow Cooked Høyrygg er perfekt til gryter og som kokekjøtt, eller som steik. Den kan også grilles som skiver, eller brukes som pulled beef til taco for eksempel. 

Bilde av Angus Slow cooked Knoke Osso Bucco

Angus Slow Cooked Knoke “Osso Bucco” 

Knoke har mye kjøttsmak, og krever lang tilberedningstid for å få mørt kjøtt. Det er derfor perfekt å tilberede sous vide, og nå har vi gjort det for deg! Varm den i vannbad i 10 minutter, grill eller stek kjøttet i noen minutter og det er klart for servering. 

– Knoke “Osso Bucco” kan serveres klassisk i en gryterett, eller som sharing med grillede grønnsaker og en god saus. Her kan også kraften fra posen brukes til en god sjysaus, sier Kristoffer Øglend. 

Angus er kjent for ekstra høy kvalitet med god og jevn marmorering og mye smak. Det stilles krav til alder, mørning, størrelse, fettmengde og kjøttfylde. Prima sin satsing på norsk Angus startet for alvor i 2015 med etablering av Angusgården i Egersund. Her forskes det på å fremskaffe den aller beste biffen. I samarbeid med Meny har vi laget attraktive produkter av hele dyret som du finner i ferskvare og i butikkhyllene. 

Les mer om Angus på meny.no