mERKEVARER

Prima Brands forvalter i dag lokalt forankrede merkevarer som A. Idsøe, Toma, Prima Jæren.

A. Idsøe

A.Idsøe er vår eldste merkevare med røtter tilbake til 1828. I en rett linje gjennom seks generasjoner har A.Idsøe satt standarden for kvalitet og håndverk. Hva som er hemmeligheten er vanskelig å si, men noe må ligge i blodet: Respekt for håndverk, evnen til fornyelse og null kompromisser på råvarene. Et levende samspill mellom oss, kundene og leverandørene er også helt avgjørende.

Prima Jæren

Prima Jæren

Prima Jæren er kortreist kjøtt fra Jæren. Vel framme ivaretas dyrevelferd og renhet, i et moderne produksjonsanlegg, der skjæringen fremdeles blir gjort for hånd. Kvalitet hele veien kjennes på smaken og hvor mørt kjøttet er. Matopplevelsen blir helt prima når kjøttet kommer fra Jæren.

Toma

Toma er en merkevare med tradisjoner tilbake til 1963. Toma står for lokal kvalitet og tradisjoner med lokal tilknytning. Råvarene er fra Prima, foredlet etter nøye presisjon til glede for deg som forbruker.

Norsk Angus

Primas satsing på Norsk Angus startet for alvor i 2015 med etablering av Angusgården i Egersund. På Angusgården forskes det på å fremskaffe den «beste biffen», og kvalitet er i høysetet.

Angus er en kjøttferase med tradisjoner langt tilbake i tid. Det som kjennetegner Angusrasen er den høye spisekvaliteten. Kjøttet er mer marmorert, og det stilles krav til alder, mørning, størrelse, fettmengde og kjøttfylde. For Prima har Norsk Angus blitt en stor verdiskaper fordi vi i samarbeid med Meny har klart å skape attraktive produkter av hele dyret. Topp kvalitetsbiffer, både tradisjonelle stykningsdeler som indrefilet og entrecote, men i stor grad også nye deler som Teres Major og Skirt Steak ligger nå på middagsbordet ute i de norske hjem og skaper matopplevelser og glede. Angusburgeren som produseres på Idsøes fabrikk har en bred distribusjon i 200 Meny-butikker. Graden av gjenkjøp er høy, og spisekvaliteten er Prima.

Dry Age

Med Dry Age vil du oppleve smaken av tørrmodnet kjøtt av beste kvalitet. I Dry Age prosessen utvelger vi kjøtt av topp kvalitet som tørrmodnes i egne Dry Age skap. Kjøttet absorberer smak og mørnes under nøye kontrollerte forhold.