ÅRETS GRILLNYHETER

Grillsesongen er allerede i full gang og vi har flere spennende nyheter til både hverdags- og festmåltidet i sommer, full av gode smaksopplevelser.

Sticks –  enkelt og smakfullt!

I samarbeid med Meny sitt ferskvarepunkt har vi i år lansert 2 varianter av sticks (smakssatt farse/deig på pinne). Den ene variant er med svinekjøtt, smaksatt med Chili og Padano (ost), den andre ved navnet Lam Adana. Spennende og gode smaker, enkelt å grille og passer til både store og små.

Tips: Prøv å glacer sticks’ene etter de er ferdig grillet med en av Menys spennende marinader og tilsett topping/crunch til slutt (for eksempel bacon svor, nøtter).

Prøv Rå Pølse – du vil ikke angre!

En skikkelig god pølse på grillen må oppleves, den kan på mange måter være en like god smaksopplevelse som en god biff eller svinenakke, full av smak og saftighet. Vi er tilhenger av Rå pølser og i år slår vi et slag for Rå Nøkkelpølse, Rå Midsummer pølse og Rå Glad Matpølse.

Rå Nøkkelpølse finner du i Meny sin Ferskvaredisk og i Jacobs Utvalgte. Midsummer-pølse finnes både i Jacobs Utvalgte og i A.Idsøe serien lokalt i Rogaland i tillegg til Glad Matpølsen.

Tips: Grill Rå pølsene på direktevarme først til de har fått en fin steke skorpe, for deretter å gjennomsteke dem på indirekte varme.

Porcetta – saftig og sprø!

En skikkelig god Porcetta krever litt «skilles» å lage, men resultatet blir fantastisk. Vi bruker svin sideflesk av Jæren Smak kvalitet, krydrer, ruller og surrer den for deg og i ferskvarepunktet på Meny kan du dermed kjøpe Porcetta som du selv kan grille eller steke i ovnen.