– Her har vi laget gladmatretter basert på gode leverandører og matskatter i MENY, med ekstra fokus på lokal mat fra Rogaland. MENY flyr til og med MENY-Lauget inn for anledningen, det er utrolig gøy, sier Kristoffer Øglend, Key Account Manager i Prima Brands.
Det ble servert fire forskjellige retter med Prima sine produkter; loaded chipspose med Svinesnadder, Jubileumspølse, Angussnadder-baguette og Angusburgere. I tillegg kunne man kjøpe ASK pizza, sterling kveite, ørret-«taco», Meny sin egen fiskesuppe, søtsaker og drikke i teltet.
Allerede ved åpning kl.12 første dag var det mye folk og lange køer til rettene, og det har vært jevnt høyt trykk i teltet alle dagene. Gladmatretten sterling kveite fikk terningkast 6 av RA Stavanger.
Det ble utsolgt for alt nesten hver dag. Totalt ble det solgt over 3000 stk. Angusburgere, og ca. 12 700 varmretter fra MENY-teltet.
Teltet har også en egen «Fri for»-avdeling som i butikkene der de som trenger allergitilpasset mat kan få det.
– Det har blitt et veldig bra samarbeid mellom leverandør, butikk og kunde, sier Øglend.

På menyen var:
Loaded chipspose med svinesnadder:
Frosta chips, Svinesnadder, Mango habanerosalsa, Awesome aioli, syltet jalapeño og rødløk.
Jubileumspølse:
Jubileumspølse fra A. Idsøe, poteter fra Bjertnæs & Hoel, urter, Awesome aioli og Taffelsticks.
Angusburger:
Angusburger, coleslaw, BBQ-saus, tørrsaltet bacon fra A. Idsøe i brioche-brød.
Angussnadder-baguette:
Angussnadder, løk, cheddar, jalapeñodressing med rømme og yoghurt fra Jerseymeieriet i brioche baguette.