Som Matskatt leverandør ble vi invitert til Meny sin Kick Off og sammen med gjengen fra A. Idsøe ble det 2 innholdsrike dager med servering av Toast med Stavangerskinke fra A.Idsøe, Angus sliders burger med ribbe confit og vår helt nye stykningsdel Angus Merlot Steak.
Vi stilte et med et sterkt team; Christopher Bergsetern og Albert Idsøe serverte sprø og varm toast med Stavangerskinke, Bufar ost, Gyllensten sennep på landbrød. Kristoffer Øglend, Fabian Martinsen og Eirik Josefsen hadde ansvar for å grille Angus sliders og Angus Merlot Steak som ble servert som smaksprøver til både butikkssjefer og ferskvaresjefer i Meny.
Som del av Menys Matskattprogram fikk vi også møte våre Ambassadørbutikker og starter nå et spennende samarbeid sammen med våre Ambassadørbutikker fremover.
Vi er stor tilhenger av Meny sitt Matskatt program og den måten de heier og løfter frem mindre produsenter i Norge.
Takk til Meny for fantastiske dager!