– Som lærling hos oss får du en unik start på karrieren din. Vi tilbyr moderne arbeidsplasser, tett oppfølging og sjansen til å jobbe med råvarer og produkter i verdensklasse. Velg Prima Brands – fordi du fortjener en arbeidsgiver som investerer i din utvikling, sier Sara Frostadottir Sigmundsen, HR og HMS Leder i Prima Brands.
BLI MED PÅ REISEN FRA JORD TIL BORD
I Prima Brands jobber vi med mat og spiseopplevelser hele veien fra jord til bord. Vi har 5 produksjonsanlegg i Rogaland, fra Egersund i sør til Haugesund i nord, og hovedkontoret ligger på Kviamarka på Nærbø. Her produserer vi lokale kvalitetsprodukter som pølser, burger, bacon, pinnekjøtt og verdens beste biff (Norsk Angus i World Steak Challenge 2024).
Som lærling vil du få faglig oppfølging og erfaring innen ditt felt. Vi har lang erfaring med lærlingløp innen ulike fagområder.
VI ØNSKER LÆRLINGER I FLERE DELER AV BEDRIFTEN:
- Kjøttskjærer
- Pølsemakerfaget
- Industriell matproduksjon
- Logistikkoperatør
- Industrimekaniker
- Salgsfaget
- Service og administrasjonsfaget
- IT-driftsfaget
- Logistikkfaget
- Byggdrifter
- Medieteknikkfaget
TRAINEE
Prima Brands har også et traineeprogram, for de som ikke skal gjennom et læreløp på videregående opplæring.
– Velg Prima Brands som din traineearbeidsgiver fordi vi gir deg muligheten til å spesialisere deg innen fagfelt som virkelig betyr noe – fra kjøttskjæring og pølsemakerfaget til logistikk, salg, produktutvikling, IT og medieteknikk. Hos oss kombinerer du teori og praksis i et miljø der kvalitet, stolthet og innovasjon går hånd i hånd. Her blir du ikke bare god – du blir en del av fremtiden i norsk matproduksjon, sier Sigmundsen.
Om du har du har lyst å være med på reisen og utvikle norsk og lokal mat fra Rogaland ta kontakt på karriere@prima.as.
Vi er Prima; vi har PASSION for mat, RESPEKT for dyrene, hverandre, for bonden, markedene og forbruker. Vi er INNOVATIVE gjennom hele verdikjeden fra jord til bord. Vi er MÅLRETTET og har en plan for gjennomføring og sist, men ikke minst, er vi ANSVARLIGE for trygg matsikkerhet og bærekraftig utvikling av matproduksjon som skal skape EKTE MATOPPLEVELSER.