NORSK ANGUS PÅ GLAD MAT

Angus Gyros, Angus Sliders og Angus “Dirty Dog” gikk unna i Meny sin Food Court under årets Glad Mat Festival i Stavanger. Med våre produktutviklere Andreas Myhrvold og Kristoffer Øglend i spissen ble dette en fantastisk arena hvor vi fikk vist hvordan vi bruker Norsk Angus i spennende retter.

Endelig var det tid for skikkelig Glad Mat Festival igjen i Stavanger etter to år med pandemi og begrensninger pga. smittevern. Prima var godt representert i samarbeid med Helgø Meny sin Food Court.

 Angus Slider

På Glad Mat Menyen hadde vi Angus Slider som er en mini-burger og en bestselger i Meny sitt Ferskvarepunkt. Angus slider’en ble servert med aioli, Bufar ost, stekt løk, crispi salat, bbq glasert ribbeconfit og briochebrød.  

Angus Gyros

Årets nyhet fra Prima var Angus Gyros servert i Como Mexico lefse med sprø salat med fennikel og gulrot, syltet rødløk, yogurt/jalapeno/agurk dressing. Denne retten var så populær at den ble utsolgt allerede på dag 2, og spørsmålet er om vi ikke ser mer av dette fremover.

Angus «Dirty Dog»

Sist men ikke minst måtte vi ha en pølse på Meny’en: Angus «Dirty Dog», Angus Baconpølse med coleslaw, sprøtt bacon og løk, majones, Bufar ost i Pretzel pølsebrød.