I samarbeid med A.Idsøe hadde vi to finalister i finalen i Det Norske Måltid 2021. Dette var A. Idsøe Hickory Babyback og Kaldrøkt Pinnekjøtt av Fjellam Fra Ryfylket. Det Norske måltid leter årlig etter det ypperste innen norsk mat og drikke. Tidligere år har det vært tradisjon for en festaften med stor stas og medaljedryss, men pandemien satte en stopper for dette i år og årets finale ble derfor sendt direkte på Matkanalen. En liten gjeng fra A.Idsøe hadde allikevel en liten samling i Stavanger og jubelen stod i taket da Kaldrøkt Pinnekjøtt av Fjellam fra Ryfylket vant sin klasse.

Juryen’s bedømmelse:
Produktet viser håndverk av ypperste klasse. Her er det nøye utvalgte råvarer som setter standarden for et premium produkt. Vinner produktet er lett å tilberede og smaken er godt balansert. Kjøttet er delikat og saftig, og har fine toner av røyk. Kjøttfylden er god og likeså er smaken på fettet. Dette er et meget godt pinnekjøtt, og dommerne digger de lange pinnene!