Aktuelt
Gullmedaljer i VM i biff
I årets World Steak Challenge, som er VM i biff, tok Norsk Angus gullmedaljer for Angus Entrecôte og Angus Ytrefilet, i tillegg til en sølv- og bronsemedalje for Angus Indrefilet.
Nye produkter: Angus Slow Cooked
I samarbeid med MENY lanserer Prima Brands en egen serie med Angus Slow Cooked. Dette er en serie med langtidskokte stykningsdeler av Norsk Angus, som er storfekjøtt av høy kvalitet.
Prima Brands har lansert Prima Jæren som merkenavn
Prima Jæren er en merkevare som ønsker å inspirere, både i hverdagen når matlaging skal gå raskt og være enkelt, men også til spesielle anledninger, hvor du har tid til å fordype deg i gleden med å lage et spennende måltid.
Prima Jæren produkter blir solgt gjennom Spesial grossisten Matfylke Rogaland.
NORSK ANGUS PÅ GLAD MAT
Angus Gyros, Angus Sliders og Angus “Dirty Dog” gikk unna i Meny sin Food Court under årets Glad Mat Festival i Stavanger. Med våre produktutviklere Andreas Myhrvold og Kristoffer Øglend i spissen ble dette en fantastisk arena hvor vi fikk vist hvordan vi bruker Norsk Angus i spennende retter.
PRESSEMELDING: Endring og oppkjøp
Prima Brands har inngått avtale om kjøp av en kontrollerende 51% eierandel i NK Meat. NK Meat har inngått i Yonan Gruppen som også har utviklet er serveringskjeden Yummy Time. Produksjonsselskapet NK Meat AS hadde i 2021 en omsetning på NOK 81 MILL og 26 ansatte.
ÅRETS GRILLNYHETER
Grillsesongen er allerede i full gang og vi har flere spennende nyheter til både hverdags- og festmåltidet i sommer, full av gode smaksopplevelser.
GOD STEMNING PÅ MENY KICK OFF
Toast med Stavangerskinke, Angus sliders med ribbeconfit og Angus Merlot Steak til Meny butikkene på Meny Kick Off.
VINNER ÅRETS KJØTT FOREDLET I DET NORSKE MÅLTID
Årets kjøtt foredlet 2021 er Kaldrøkt pinnekjøtt av Fjellam frå Ryfylke fra A. Idsøe i Rogaland!
PRIMA BRANDS, STERKERE SAMMEN
Prima Jæren skifter navn til Prima Brands – navnet Prima Jæren videreutvikles som regional matskatt og merkevare.
A.IDSØE BIDRAR I GATEMAGASINET ASFALT
A. Idsøe har i samarbeid med Gatemagasinet Asfalt bidratt med oppskrifter og innhold til en viktig sak. Her lærer A.Idsøe hvordan folk kan lage spesialiteter fra butikken hjemme i eget kjøkken.
MEDALJER I WORLD STEAK CHALLENGE
Langsiktig fokus på Norsk Angus og kvalitet har gitt utbytte og i november 2021 vant vi 4 medaljer ved World Steak Challange.











